Технология переработки мяса и мясных продуктов

Алимарданова М., Хакимова Р.

Технология переработки мяса и мясных продуктов : Учеб. пособие

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Орыс тіліндегі басылым қоры
Басылым түрі
Монография (кітап)
Автор(-лар)
Алимарданова М., Хакимова Р.
Атауы
Технология переработки мяса и мясных продуктов
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
Учеб. пособие
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Хакимова Р.
Басылым қаласы
Астана
Баспа
Фолиант
Басылған жылы
2010
Көлемі
368с.
ISBN
9965-35-673-4
Пәндік рубрика
промышленность
Ғылыми кітапхананың ББК индексі
6П8.74
Авторлық белгілер
А50
Орналасу түрі
3
Негізгі мәтін тілі
рус
Сигла
AГУ
Материал түрі
Мәтін
Басылым мазмұнының түрі
Учебное пособие

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Алимарданова М., Хакимова Р.. Технология переработки мяса и мясных продуктов / Хакимова Р. . – Астана: Фолиант, 2010. – 368с..
APA
Алимарданова, М. & Хакимова, Р. (2010). Технология переработки мяса и мясных продуктов Фолиант https://atyrau-edu.kz/fund/show/5557f7eb-4c45-4a4e-970a-c70888d34b85
MLA
Алимарданова, М., and Р. Хакимова. Технология переработки мяса и мясных продуктов. Фолиант, 2010. 368с. Accessed 17 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Электротехника және электроника негіздері

2012

Электротехника және электроника негіздері

Нәдіров Е.Ғ., Балабатыров С.Б., Ғали К.О., Әбдіқадіров А.А., Дағарбек Р.

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label