Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану
Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану
Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану
Басылған жылы
2019
2019
Автор(-лар)
Қарағулова Ырысжан
Қарағулова Ырысжан
-
КаталогҚазақ тіліндегі басылым қоры
-
Басылым түріМонография (кітап)
-
Автор(-лар)Қарағулова Ырысжан
-
АтауыМикроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану
-
Басылым қаласыАтырау
-
Басылған жылы2019
-
Көлемі55 б
-
Пәндік рубрикакапуста. паслен және көкөніс өсімдіктері
-
УДК индексі635.3
-
Авторлық белгілерҚ41
-
Орналасу түрі2
-
Негізгі мәтін тіліказ
-
Параллель атауы6М060700-Биология
-
Материал түріМәтін
Дәйектеу
Ұсынылатын әдебиеттер