Қарағулова Ырысжан
Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану
Қарағулова Ырысжан
Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану

Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану

Басылған жылы
2019
Автор(-лар)
Қарағулова Ырысжан
#капуста паслен және көкөніс өсімдіктері #магистерская диссертация 2019 #2019

  • Каталог
    Қазақ тіліндегі басылым қоры
  • Басылым түрі
    Монография (кітап)
  • Автор(-лар)
    Қарағулова Ырысжан
  • Атауы
    Микроорганизмдерді тұздалған қырыққабат дайындауда қолдану
  • Басылым қаласы
    Атырау
  • Басылған жылы
    2019
  • Көлемі
    55 б
  • Пәндік рубрика
    капуста. паслен және көкөніс өсімдіктері
  • УДК индексі
    635.3
  • Авторлық белгілер
    Қ41
  • Орналасу түрі
    2
  • Негізгі мәтін тілі
    каз
  • Параллель атауы
    6М060700-Биология
  • Материал түрі
    Мәтін
Дәйектеу
Ұсынылатын әдебиеттер