Талхиева Гульмира
Основы микробиологической стабилации копченных мясных продуктов
Талхиева Гульмира
Основы микробиологической стабилации копченных мясных продуктов

Основы микробиологической стабилации копченных мясных продуктов: 6М060700-Биология

Басылған жылы
2019
Автор(-лар)
Талхиева Гульмира
#экология #магистерская диссертация #2019

  • Каталог
    Орыс тіліндегі басылым қоры
  • Басылым түрі
    Монография (кітап)
  • Автор(-лар)
    Талхиева Гульмира
  • Атауы
    Основы микробиологической стабилации копченных мясных продуктов
  • Тақырыпқа қатысты мәліметтер
    6М060700-Биология
  • Басылым қаласы
    Атырау
  • Басылған жылы
    2019
  • Көлемі
    55 С
  • Пәндік рубрика
    Экология
  • УДК индексі
    57
  • Авторлық белгілер
    Т16
  • Орналасу түрі
    2
  • Негізгі мәтін тілі
    рус
  • Материал түрі
    Мәтін
Дәйектеу
Ұсынылатын әдебиеттер