Основы микробиологической стабилации копченных мясных продуктов
Основы микробиологической стабилации копченных мясных продуктов
Основы микробиологической стабилации копченных мясных продуктов: 6М060700-Биология
Басылған жылы
2019
2019
Автор(-лар)
Талхиева Гульмира
Талхиева Гульмира
-
КаталогОрыс тіліндегі басылым қоры
-
Басылым түріМонография (кітап)
-
Автор(-лар)Талхиева Гульмира
-
АтауыОсновы микробиологической стабилации копченных мясных продуктов
-
Тақырыпқа қатысты мәліметтер6М060700-Биология
-
Басылым қаласыАтырау
-
Басылған жылы2019
-
Көлемі55 С
-
Пәндік рубрикаЭкология
-
УДК индексі57
-
Авторлық белгілерТ16
-
Орналасу түрі2
-
Негізгі мәтін тілірус
-
Материал түріМәтін
Дәйектеу
Ұсынылатын әдебиеттер