Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану
Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану
Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану
Басылған жылы
2020
2020
Автор(-лар)
Рабаева Нагима Амангелдиевна
Рабаева Нагима Амангелдиевна
Ғылыми жетекші
Сагындыкова С.З. ғыл жетекші, б.ғыл.докторы,профессор
Сагындыкова С.З. ғыл жетекші, б.ғыл.докторы,профессор
-
КаталогҚазақ тіліндегі басылым қоры
-
Басылым түріДиссертациялар
-
Автор(-лар)Рабаева Нагима Амангелдиевна
-
АтауыБалық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану
-
Жауапкершілікке қатысты мәліметтерСагындыкова С.З. ғыл жетекші, б.ғыл.докторы,профессор
-
Басылым қаласыАтырау
-
Басылған жылы2020
-
Көлемі51 б
-
Пәндік рубрика6М060700-Биология
-
УДК индексі57
-
Авторлық белгілерР12
-
Негізгі мәтін тіліказ
-
СиглаИБО
-
Материал түріМәтін
Дәйектеу
Ұсынылатын әдебиеттер