Рабаева Нагима Амангелдиевна
Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану
Рабаева Нагима Амангелдиевна
Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану

Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану

Басылған жылы
2020
Автор(-лар)
Рабаева Нагима Амангелдиевна
Ғылыми жетекші
Сагындыкова С.З. ғыл жетекші, б.ғыл.докторы,профессор
#магистерская диссертация

  • Каталог
    Қазақ тіліндегі басылым қоры
  • Басылым түрі
    Диссертациялар
  • Автор(-лар)
    Рабаева Нагима Амангелдиевна
  • Атауы
    Балық өнімдерінің микрофлорасын зерттеу және тұрақтандыруда микроорганизмдерді қолдану
  • Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
    Сагындыкова С.З. ғыл жетекші, б.ғыл.докторы,профессор
  • Басылым қаласы
    Атырау
  • Басылған жылы
    2020
  • Көлемі
    51 б
  • Пәндік рубрика
    6М060700-Биология
  • УДК индексі
    57
  • Авторлық белгілер
    Р12
  • Негізгі мәтін тілі
    каз
  • Сигла
    ИБО
  • Материал түрі
    Мәтін
Дәйектеу
Ұсынылатын әдебиеттер