Атырау қаласының атмосфералық ауасының ластануын бағалау жобасы

ДАУЛБАЕВА ЫРЫСХАНЫМ АЛИМГАЛИЕВНА

Эл. нұсқа
Электронды нұсқа

Атырау қаласының атмосфералық ауасының ластануын бағалау жобасы : Ғылыми жетекші: а.ш.ғ.к. Құспанғалиева Х.Қ.

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Электронды басылымдар
Басылым түрі
Электронды басылым
Автор(-лар)
ДАУЛБАЕВА ЫРЫСХАНЫМ АЛИМГАЛИЕВНА
Атауы
Атырау қаласының атмосфералық ауасының ластануын бағалау жобасы
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекші: а.ш.ғ.к. Құспанғалиева Х.Қ.
Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
Ғылыми жетекшісі: Химия ғылымдарының кандидаты Тулемисова Г.Б.
Басылым қаласы
Атырау
Басылған жылы
2016
Көлемі
33,3 МБ
Пәндік рубрика
6М060700-Биология
УДК индексі
57,026
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
ИБО
Материал түрі
Электрондық ресурс

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
ДАУЛБАЕВА Ы..А.. Атырау қаласының атмосфералық ауасының ластануын бағалау жобасы / Ғылыми жетекшісі: Химия ғылымдарының кандидаты Тулемисова Г.Б. . – Атырау: , 2016. – 33,3 МБ – Режим доступа: . – URL: https://atyrau-edu.kz/fund/show/9eb03f03-ec48-4709-9331-a21d5e991d48 (дата обращения: 18.12.2025). – Текст : электронный.
APA
ДАУЛБАЕВА, Ы. . А. (2016). Атырау қаласының атмосфералық ауасының ластануын бағалау жобасы https://atyrau-edu.kz/fund/show/9eb03f03-ec48-4709-9331-a21d5e991d48
MLA
ДАУЛБАЕВА, ЫРЫСХАНЫМ. Атырау қаласының атмосфералық ауасының ластануын бағалау жобасы. 2016. 33,3 МБ. Accessed 18 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Эл. нұсқа
2019

Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов

ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА

Научный руководитель:доктор биологических наук, профессор Сагындыкова София Зулхарнаевна

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label