Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау

Касымова М.К.

Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау : Оқулық

0.00 (0)

Бөлісу
Like
0
Love
0
Insightful
0
Dislike
0

Толық ақпарат

Каталог
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Басылым түрі
Монография (кітап)
Автор(-лар)
Касымова М.К.
Атауы
Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау
Тақырыпқа қатысты мәліметтер
Оқулық
Басылым қаласы
Алматы
Баспа
Alash Book
Басылған жылы
2025
Көлемі
329 б.
ISBN
978-601-7705-65-7
Құны
15500
УДК индексі
6П8
Авторлық белгілер
К21
Орналасу түрі
2
Негізгі мәтін тілі
каз
Сигла
агу
Материал түрі
Мәтін

Дәйексөз келтіру

ГОСТ
Касымова М.. Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау . – Алматы: Alash Book, 2025. – 329 б..
APA
Касымова, М. (2025). Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау Alash Book https://atyrau-edu.kz/fund/show/9fd9af3b-818a-4a0f-ba77-10b7f93fe427
MLA
Касымова, М.К.. Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау. Alash Book, 2025. 329 б. Accessed 19 Dec. 2025.

Оқырмандардың сөрелерінде

Бұл кітап ешбір қоғамдық сөреде табылмады.

Ұқсас кітаптар

Я готов ответить на ваши вопросы!
bvi.settings.title
bvi.settings.font_size.label
bvi.settings.color_scheme.label
bvi.settings.letter_spacing.label
bvi.settings.speech.label