LibAU - Library of Atyrau University
ҚҚ
РУ
EN
Басылым іздеу
Дерекқорлар
Бітірушілердің біліктілік жұмыстары
Оқырман нұсқаулығы
Оқырман нұсқаулығы (Қаз.)
Оқырман нұсқаулығы (Рус.)
Нашар көрушілер режимі
Авторизациялану
ҚҚ
РУ
EN
Басылым іздеу
Фильтр
Касымова М.К.
Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау
Тамақ өнімдерінің сапасын сенсорометриялық және хемометриялық бағалау: Оқулық
#тамақ өнеркәсібі
#2025
#пищевая техника
Касымова М.К.
Көбжасарова З.И.
Өңдеу өндірістері өнімдерінінің сараптамасы
Өңдеу өндірістері өнімдерінінің сараптамасы: Оқу құралы
#тамақ өнеркәсібі
#2025
Көбжасарова З.И.
Фильтр
Католог
Барлығы
Орыс тіліндегі басылым қоры
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Шетел тіліндегі басылым қоры
Мерзімді басылымдар
Электронды басылымдар
Брошюралар
Авторефераттар
Диссертациялар
Ресурстар орыс тілінде
Ресурстар қазақ тілінде
Басқа тілдердегі ресурстар
Орыс тіліндегі мақалалар
Қазақ тіліндегі мақалалар
Басқа тілдердегі мақалалар
Атауы
Автор(-лар)
Кілттік сөздер
тамақ өнеркәсібі
Қосымша іздеу параметрлері
Тек электронды нұсқалар
Я готов ответить на ваши вопросы!