Мадиева Ырыс Сагатовна
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері
Мадиева Ырыс Сагатовна
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері

Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері: Микробиология негізіндегі биология

Басылған жылы
2022
Автор(-лар)
Мадиева Ырыс Сагатовна
#Магистрлік диссертация 2022 #Ғылыми жетекші Сағындықова С.З. #Ферментацияланған тағамдар

  • Каталог
    Диссертациялар
  • Басылым түрі
    Монография (кітап)
  • Автор(-лар)
    Мадиева Ырыс Сагатовна
  • Атауы
    Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері
  • Тақырыпқа қатысты мәліметтер
    Микробиология негізіндегі биология
  • Басылым қаласы
    Атырау
  • Басылған жылы
    2022
  • Көлемі
    61 б.
  • Пәндік рубрика
    Ауылшаруашылық
  • УДК индексі
    ӘОЖ637.146+131.8:664
  • Авторлық белгілер
    М12
  • Орналасу түрі
    2
  • Негізгі мәтін тілі
    каз
  • Материал түрі
    Мәтін
Дәйектеу
Ұсынылатын әдебиеттер