Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері

Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері: Микробиология негізіндегі биология

Басылған жылы
2022
Автор(-лар)
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
#Магистрлік диссертация 2022 #Ғылыми жетекші Сағындықова С.З. #Жаңа сусын дайындау технологиясы

  • Каталог
    Диссертациялар
  • Басылым түрі
    Монография (кітап)
  • Автор(-лар)
    Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
  • Атауы
    Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
  • Тақырыпқа қатысты мәліметтер
    Микробиология негізіндегі биология
  • Басылым қаласы
    Атырау
  • Басылған жылы
    2022
  • Көлемі
    54 б.
  • Пәндік рубрика
    Ауылшаруашылық
  • УДК индексі
    ӘОЖ 579.67+602.6
  • Авторлық белгілер
    Ж25
  • Орналасу түрі
    2
  • Негізгі мәтін тілі
    каз
  • Материал түрі
    Мәтін
Дәйектеу
Ұсынылатын әдебиеттер