Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері: Микробиология негізіндегі биология
Мадиева Ырыс Сагатовна
-
КаталогДиссертациялар
-
Басылым түріМонография (кітап)
-
Автор(-лар)Мадиева Ырыс Сагатовна
-
АтауыФерментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері
-
Тақырыпқа қатысты мәліметтерМикробиология негізіндегі биология
-
Басылым қаласыАтырау
-
Басылған жылы2022
-
Көлемі61 б.
-
Пәндік рубрикаАуылшаруашылық
-
УДК индексіӘОЖ637.146+131.8:664
-
Авторлық белгілерМ12
-
Орналасу түрі2
-
Негізгі мәтін тіліказ
-
Материал түріМәтін
Дәйектеу
Ұсынылатын әдебиеттер