Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері: Микробиология негізіндегі биология
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
-
КаталогДиссертациялар
-
Басылым түріМонография (кітап)
-
Автор(-лар)Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
-
АтауыТүйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
-
Тақырыпқа қатысты мәліметтерМикробиология негізіндегі биология
-
Басылым қаласыАтырау
-
Басылған жылы2022
-
Көлемі54 б.
-
Пәндік рубрикаАуылшаруашылық
-
УДК индексіӘОЖ 579.67+602.6
-
Авторлық белгілерЖ25
-
Орналасу түрі2
-
Негізгі мәтін тіліказ
-
Материал түріМәтін
Дәйектеу
Ұсынылатын әдебиеттер