Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерешеліктері
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерешеліктері
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерешеліктері
Басылған жылы
2022
2022
Автор(-лар)
Мадиева Ырыс Сагатовна
Мадиева Ырыс Сагатовна
Ғылыми жетекші
Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
-
КаталогҚазақ тіліндегі басылым қоры
-
Басылым түріДиссертациялар
-
Автор(-лар)Мадиева Ырыс Сагатовна
-
АтауыФерментацияланған тағамдардың функционалдық ерешеліктері
-
Жауапкершілікке қатысты мәліметтерҒылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
-
Басылым қаласыАтырау
-
Басылған жылы2022
-
Көлемі60
-
Пәндік рубрика7М05101 Биология микробиология негізіндегі
-
УДК индексі57
-
Авторлық белгілерМ13
-
Негізгі мәтін тіліказ
-
СиглаИБО
-
Материал түріМәтін
Дәйектеу
Ұсынылатын әдебиеттер