Мадиева Ырыс Сагатовна
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерешеліктері
Мадиева Ырыс Сагатовна
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерешеліктері

Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерешеліктері

Басылған жылы
2022
Автор(-лар)
Мадиева Ырыс Сагатовна
Ғылыми жетекші
Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
#Магистірлік диссертация

  • Каталог
    Қазақ тіліндегі басылым қоры
  • Басылым түрі
    Диссертациялар
  • Автор(-лар)
    Мадиева Ырыс Сагатовна
  • Атауы
    Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерешеліктері
  • Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
    Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
  • Басылым қаласы
    Атырау
  • Басылған жылы
    2022
  • Көлемі
    60
  • Пәндік рубрика
    7М05101 Биология микробиология негізіндегі
  • УДК индексі
    57
  • Авторлық белгілер
    М13
  • Негізгі мәтін тілі
    каз
  • Сигла
    ИБО
  • Материал түрі
    Мәтін
Дәйектеу
Ұсынылатын әдебиеттер