Тұйе сүтінің микрофлорасы және сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Тұйе сүтінің микрофлорасы және сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Тұйе сүтінің микрофлорасы және сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Басылған жылы
2022
2022
Автор(-лар)
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
Ғылыми жетекші
Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
-
КаталогҚазақ тіліндегі басылым қоры
-
Басылым түріДиссертациялар
-
Автор(-лар)Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
-
АтауыТұйе сүтінің микрофлорасы және сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
-
Жауапкершілікке қатысты мәліметтерҒылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
-
Басылым қаласыАтырау
-
Басылған жылы2022
-
Көлемі54
-
Пәндік рубрика7М05101 Биология микробиология негізіндегі
-
УДК индексі57
-
Авторлық белгілерЖ26
-
Негізгі мәтін тіліказ
-
СиглаИБО
-
Материал түріМәтін
Дәйектеу
Ұсынылатын әдебиеттер