Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
Тұйе сүтінің микрофлорасы және сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
Тұйе сүтінің микрофлорасы және сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері

Тұйе сүтінің микрофлорасы және сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері

Басылған жылы
2022
Автор(-лар)
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
Ғылыми жетекші
Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
#Магистірлік диссертация

  • Каталог
    Қазақ тіліндегі басылым қоры
  • Басылым түрі
    Диссертациялар
  • Автор(-лар)
    Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
  • Атауы
    Тұйе сүтінің микрофлорасы және сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
  • Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
    Ғылыми жетекші б,ғ,д,профессор Сағындықова С.З.
  • Басылым қаласы
    Атырау
  • Басылған жылы
    2022
  • Көлемі
    54
  • Пәндік рубрика
    7М05101 Биология микробиология негізіндегі
  • УДК индексі
    57
  • Авторлық белгілер
    Ж26
  • Негізгі мәтін тілі
    каз
  • Сигла
    ИБО
  • Материал түрі
    Мәтін
Дәйектеу
Ұсынылатын әдебиеттер