LibAU - Library of Atyrau University
ҚҚ
РУ
Басылым іздеу
Дерекқорлар
Бітірушілердің біліктілік жұмыстары
Оқырман нұсқаулығы
Оқырман нұсқаулығы (Қаз.)
Оқырман нұсқаулығы (Рус.)
Нашар көрушілер режимі
Авторизациялану
ҚҚ
РУ
Басылым іздеу
Фильтр
Талхиева Гульмира
Основы микробиологической стабилации копченных мясных продуктов
Основы микробиологической стабилации копченных мясных продуктов: 6М060700-Биология
#экология
#магистерская диссертация
#2019
Талхиева Гульмира
ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА
Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов
Электронды нұсқа
Основы микробиологической стабилизации копченных мясных продуктов
#Диск
ТАЛХИЕВА ГУЛЬМИРА ВАЛЕРЬЕВНА
Фильтр
Католог
Барлығы
Орыс тіліндегі басылым қоры
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Шетел тіліндегі басылым қоры
Мерзімді басылымдар
Электронды басылымдар
Брошюралар
Авторефераттар
Диссертациялар
Ресурстар орыс тілінде
Ресурстар қазақ тілінде
Басқа тілдердегі ресурстар
Орыс тіліндегі мақалалар
Қазақ тіліндегі мақалалар
Басқа тілдердегі мақалалар
Атауы
Автор(-лар)
Кілттік сөздер
Қосымша іздеу параметрлері
Тек электронды нұсқалар
Я готов ответить на ваши вопросы!