LibAU - Library of Atyrau University
ҚҚ
РУ
Басылым іздеу
Дерекқорлар
Бітірушілердің біліктілік жұмыстары
Оқырман нұсқаулығы
Оқырман нұсқаулығы (Қаз.)
Оқырман нұсқаулығы (Рус.)
Нашар көрушілер режимі
Авторизациялану
ҚҚ
РУ
Басылым іздеу
Фильтр
Мадиева Ырыс Сагатовна
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері
Ферментацияланған тағамдардың функционалдық ерекшеліктері: Микробиология негізіндегі биология
#Магистрлік диссертация 2022
#Ғылыми жетекші Сағындықова С.З.
#Ферментацияланған тағамдар
Мадиева Ырыс Сагатовна
Алкенова Гүлсім Бексұлтанқызы
Кейбір тұзды сулардың құрамы мен микрофлорасы
Кейбір тұзды сулардың құрамы мен микрофлорасы: Микробиология негізіндегі биология
#Магистрлік диссертация 2022
#Ғылыми жетекші Сағындықова С.З.
#Тұзды сулар
Алкенова Гүлсім Бексұлтанқызы
Сағындықова С.З.
Биотехнология негіздері
Биотехнология негіздері
#биология
#биотехнология
#Сағындықова С.З.
#замен 2020
Сағындықова С.З.
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері
Түйе сүтінің микрофлорасы және жаңа сусын дайындау технологиясының ерекшеліктері: Микробиология негізіндегі биология
#Магистрлік диссертация 2022
#Ғылыми жетекші Сағындықова С.З.
#Жаңа сусын дайындау технологиясы
Жамбылов Арыстанбек Жанболатұлы
Сағындықова, С.З.
Биотехнология
Биотехнология
#биология
#биотехнология
#Сағындықова С.З.
#2018
Сағындықова, С.З.
Фильтр
Католог
Барлығы
Орыс тіліндегі басылым қоры
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Шетел тіліндегі басылым қоры
Мерзімді басылымдар
Электронды басылымдар
Брошюралар
Авторефераттар
Диссертациялар
Ресурстар орыс тілінде
Ресурстар қазақ тілінде
Басқа тілдердегі ресурстар
Орыс тіліндегі мақалалар
Қазақ тіліндегі мақалалар
Басқа тілдердегі мақалалар
Атауы
Автор(-лар)
Кілттік сөздер
Сағындықова С.З.
Қосымша іздеу параметрлері
Тек электронды нұсқалар
Я готов ответить на ваши вопросы!