Рахымгалиева Р.А.
Сүт қышқылы бактерияларын идентификациялау ерекшеліктері
Рахымгалиева Р.А.
Сүт қышқылы бактерияларын идентификациялау ерекшеліктері

Сүт қышқылы бактерияларын идентификациялау ерекшеліктері: жаратылыстану ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған магистрлік диссертация

Рахымгалиева Р.А.
#сүт қышқылы бактериялар #магистрлік диссертация #магистрлік жоба #биотехнология #сүт қышқылы тағамдары #"Актимель" #"Активиа"

  • Каталог
    Диссертациялар
  • Басылым түрі
    Монография (кітап)
  • Автор(-лар)
    Рахымгалиева Р.А.
  • Атауы
    Сүт қышқылы бактерияларын идентификациялау ерекшеліктері
  • Тақырыпқа қатысты мәліметтер
    жаратылыстану ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған магистрлік диссертация
  • Жауапкершілікке қатысты мәліметтер
    ғылыми жетекшіС. З. Сағындықова
  • Басылым қаласы
    Атырау
  • Басылған жылы
    2018
  • Көлемі
    88 б.
  • Қызметтік ескертпелер
    6М060700 - Биология(ғылыми-педагогикалық бағыт(
  • Пәндік рубрика
    Микробиология
  • УДК индексі
    57А
  • Авторлық белгілер
    Р24
  • Орналасу түрі
    2
  • Негізгі мәтін тілі
    каз
  • Материал түрі
    Мәтін
  • Басылым мазмұнының түрі
    магистерская диссертация
Дәйектеу
Ұсынылатын әдебиеттер