Сағындықова С.З.
Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы
Сағындықова С.З.
Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы

Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы

Сағындықова С.З.
#микробиология #сүт қышқылы #ашытқы саңырауқұлақтар #бактерии

  • Каталог
    Орыс тіліндегі басылым қоры
  • Басылым түрі
    Монография (кітап)
  • Автор(-лар)
    Сағындықова С.З.
  • Атауы
    Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы
  • Басылым қаласы
    Алматы
  • Баспа
    ҚазБСҚА баспаханасы
  • Басылған жылы
    2001
  • Көлемі
    136б.
  • ISBN
    9965-546-58-4
  • Пәндік рубрика
    Микробиология
  • УДК индексі
    57А
  • Авторлық белгілер
    С14
  • Орналасу түрі
    2
  • Негізгі мәтін тілі
    каз
  • Материал түрі
    Мәтін
  • Басылым мазмұнының түрі
    Учебное пособие
Дәйектеу
Электронды нұсқа
Ұсынылатын әдебиеттер