Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы
Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы
Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы
Сағындықова С.З.
-
КаталогОрыс тіліндегі басылым қоры
-
Басылым түріМонография (кітап)
-
Автор(-лар)Сағындықова С.З.
-
АтауыСүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы
-
Басылым қаласыАлматы
-
БаспаҚазБСҚА баспаханасы
-
Басылған жылы2001
-
Көлемі136б.
-
ISBN9965-546-58-4
-
Пәндік рубрикаМикробиология
-
УДК индексі57А
-
Авторлық белгілерС14
-
Орналасу түрі2
-
Негізгі мәтін тіліказ
-
Материал түріМәтін
-
Басылым мазмұнының түріУчебное пособие
Дәйектеу
Электронды нұсқа
Ұсынылатын әдебиеттер