LibAU - Library of Atyrau University
ҚҚ
РУ
Басылым іздеу
Дерекқорлар
Бітірушілердің біліктілік жұмыстары
Оқырман нұсқаулығы
Оқырман нұсқаулығы (Қаз.)
Оқырман нұсқаулығы (Рус.)
Нашар көрушілер режимі
Авторизациялану
ҚҚ
РУ
Басылым іздеу
Фильтр
Нұржанова А.
Сүт және сүт өнімдерін өңдеу технологиясы
Сүт және сүт өнімдерін өңдеу технологиясы: оқулық
#оқулық
#ҚР білім және ғылым министрлігі
#қаймағы технологиясы
#ірімшік технологиясы
#сары майдың технологиясы
#сүт консервілерінің технологиясы
Нұржанова А.
Микробиология
Микробиология: оқулық
#микробиология
#жалпы микробиология
#инфекция
#иммунитет
#микроорганизмдер
#сүт микробиологиясы
#мал азығы микробиологиясы
#ет микробиологиясы
#оқулық
#ҚР білім және ғылым министрлігі
Есжанова Зәмзәм Меңдібайқызы
Жылқы сүтінің биохимиялық құрамы мен одан алынатын өнімдердің физиологиялық белсенділігін анықтау
Жылқы сүтінің биохимиялық құрамы мен одан алынатын өнімдердің физиологиялық белсенділігін анықтау: Микробиология негізіндегі биология
#Магистрлік диссертация 2022
#Ғылыми жетекші Дюсегалиев М.Ж.
#Жылқы сүтінің биохимиялық құрамы
Есжанова Зәмзәм Меңдібайқызы
Сағындықова С.
Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі, қасиеттері және практикалық маңызы
Электронды нұсқа
Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі, қасиеттері және практикалық маңызы: монография
#биология
#дарственный
#2020
#сүт қышқылы
#субстраттар
Сағындықова С.
Рахымгалиева Р.А.
Сүт қышқылы бактерияларын идентификациялау ерекшеліктері
Сүт қышқылы бактерияларын идентификациялау ерекшеліктері: жаратылыстану ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалған магистрлік диссертация
#сүт қышқылы бактериялар
#магистрлік диссертация
#магистрлік жоба
#биотехнология
#сүт қышқылы тағамдары
#"Актимель"
#"Активиа"
Рахымгалиева Р.А.
Рахметова Ү.Ж.
Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану
Сүттің бактериоцидтік қасиеттері және оны сүт тағамдарын жасау технологиясында қолдану: жаратылыстану ғылымдарының магистрі академиялық дәрежесін алу үшін дайындалғанмагистрлік диссертация
#сүт
#сүттін физикалық құрамы
#сүттін химиялық құрамы
#гомоферменттер
#микроорганизмдер
#бактериялар
Рахметова Ү.Ж.
Сағындықова С.З.
Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы
Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы
#микробиология
#сүт қышқылы
#ашытқы саңырауқұлақтар
#бактерии
Сағындықова С.З.
Сағындықова С.
Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі, қасиеттері және практикалық маңызы
Әртүрлі өнімдердегі сүт қышқылы бактерияларының алуан түрлілігі, қасиеттері және практикалық маңызы: монография
#биология
#дарственный
#2020
#сүт қышқылы
#субстраттар
#замен 2021
Сағындықова С.
Сағындықова С.З.
Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы
Электронды нұсқа
Сүт қышқылы бактериялары мен ашытқы саңырауқұлақтарының негізгі қасиеттері және олардың қолданылуы
#микробиология
#сүт қышқылы
#ашытқы саңырауқұлақтар
#бактерии
Сағындықова С.З.
Фильтр
Католог
Барлығы
Орыс тіліндегі басылым қоры
Қазақ тіліндегі басылым қоры
Шетел тіліндегі басылым қоры
Мерзімді басылымдар
Электронды басылымдар
Брошюралар
Авторефераттар
Диссертациялар
Ресурстар орыс тілінде
Ресурстар қазақ тілінде
Басқа тілдердегі ресурстар
Орыс тіліндегі мақалалар
Қазақ тіліндегі мақалалар
Басқа тілдердегі мақалалар
Атауы
Автор(-лар)
Кілттік сөздер
сүт
Қосымша іздеу параметрлері
Тек электронды нұсқалар
Я готов ответить на ваши вопросы!